top of page
1-4.jpeg

MISSION & HISTORY.

FOLLOW ALL MY WORK ON INSTAGRAM

ig-logo.png

PARTNERS

Dark_edited.jpg

Min mission med dyreredning startede for over ti år siden, da en lille hund kom ind i mit liv. Fra dette særlige øjeblik var noget vågnet op i mig, og jeg vidste, at jeg ikke længere kunne lukke øjnene for disse uskyldige skabningers lidelser.

I 2010 har jeg mulighed for at slutte mig til en NPO  i min by, hvor der var brug for hjælp til adoptionsbegivenhederne og hjælp til redningerne. Fra det øjeblik og frem stoppede jeg aldrig. Uanset hvilken dag i ugen eller hvilket tidspunkt, hvis jeg modtager et opkald om hjælp, vil jeg gøre mit bedste for at deltage.

Gennem årene har jeg haft æren af at redde et uansvarligt antal dyr, de fleste af dem i  dårlige  situationer.

Idag er jeg ekstremt taknemmelig for alle mennesker, der sluttede sig til mig i denne ædle mission. Folk med solidaritet har hjulpet mig til at fortsætte med at hjælpe de uskyldige.

Det er ikke nemt, jeg går i seng i tårer mange nætter og har en enorm afdeling med dyrlægeklinikker og dyrehandlere, hvor jeg ikke altid kan betale for mad og andre nødvendige ting med det samme.

 

Men jeg må blive ved, for utallige andre har brug for mig.

Til dette beder jeg din hjælp.

Alle donationer, små som store, det er afgørende, så jeg kan blive ved med at redde, redde og elske dem, der aldrig har haft en blid hånd i deres liv.

Tak skal du have.

Carol Dedonatti

We are in partnership with Innova Hudplejeklinik in Virum, Denmark.

Innova-Hudplejeklinik.dk

bottom of page